Mani

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
lianne@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0192
40-0192
Overige
Ja

Dit is Mani. Hij is een heel happy en lief mix reutje met een geschatte geboortedatum van 20 april 2021, 5 maanden dus nu en nog een echte pup die alles nog moet leren. Hij is dus ook nog in de groei, is nu 40 cm hoog en weegt 8 kg, wordt waarschijnlijk een mooi middenmaat hondje.

Mani is gedumpt op het eiland Lesbos en gelukkig gevonden en opgevangen in een fijn kleinschalig shelter op het eiland. Mani laat zijn humeur en open blik op de wereld er niet door verpesten gelukkig. Er is in het shelter dan ook genoeg om blij van te worden: lieve vrijwilligers die zorgen dat de honden mooi sociaal met mensen zijn en ook aan honden om hem heen heeft Mani geen gebrek. Mani knuffelt er dus heerlijk op los met de mensen, speelt met de andere pups en heeft de volwassen honden als voorbeeld. Zo leert hij feilloos de hondentaal. Wel zal Mani natuurlijk moeten wennen en leren aan hoe het er hier in Nederland in een huis en in het Nederlandse straatleven aan toe gaat. Dat vergt tijd en geduld en we zoeken dan ook voor Mani een fijn thuis met een baas die beide heeft voor dit lieve manneke.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Lianne Swinkels
E-mail: lianne@animalinneed.com

Mani

Mani

pywH9bsucJU
QVbHoDUDcfk

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu