Mandica

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2477 (M3)
50-2477 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Broodmager en verwaarloosd werd ze door Mirela gevonden. Ergens bij een verlaten stukje Roemenië zat ze hopeloos verloren te wachten. Uiteraard is ze meteen mee genomen naar onze veilige opvang.

Daar verblijft dit meisje in de woning met de vrijwilligers. Want Mandica is echt een lieverd. Ze is ondanks alle ellende die ze heeft meegemaakt dol op mensen. Ze is sociaal en vriendelijk. Mandica speelt graag met andere honden en ze is echt nog leuk speels. Maar als de vrijwilligers tijd hebben dan doet ze niks liever dan knuffelen met hen. Dan bloeit dit meisje nog verder op. Mandica is al heel goed aan het aankomen en ze heeft weer volledig vertrouwen in het leven. Mandica is een bijzonder en dapper meisje waar wij mensen nog veel van kunnen leren. Dit meisje verdient ook een super lief baasje.

Mandica is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 14 juli 2023 en ze is circa 35 centimeter hoog.(05/24)

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 14 juli 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Mandica

Mandica

FfxjZI0eYOw
mmCQ6bRXWo8
7sJrrTGcjBY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).