Malone

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
rogier@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1685 (M)
50-1685 (M)
Overige
Ja

Hoe leuk is Malone! Samen met zijn broertjes en zusjes zit hij in de veilige opvang van onze partnerorganisatie van Roemenië. Maar we zouden hem zo graag een plekje gunnen waar hij echt een jonge hond mag zijn. Ravotten, spelen met mensen en ballen, lekker rennen, wandelen en knuffelen zijn maar een paar dingen die hij nu te kort komt, maar die zo broodnodig zijn om dit leuke mannetje op te laten groeien tot en een prachtige en stabiele volwassen hond. We gunnen hem dit zo. We hopen dat deze knapperd snel zijn lot uit de loterij mag trekken en een plekje in de transportbus richting Nederland mag bezetten. Vanaf half augustus is dit kereltje volledig ingeënt en mag hij reizen.
Malone is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 17 april 2023 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 38cm.(07/23)

Eindhoogte 38 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 17 april 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Rogier Akkermans

Malone

Malone

qjqLNRBnTS0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).