Mallo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0352 (A)
40-0352 (A)
Overige
Ja

Arme Mallo! Ben je zo klein en zit je al in een asiel. Terwijl je eigenlijk in een warm mandje zou moeten liggen, veilig in de armen van een liefdevol baasje. Een beetje verlegen stapt hij dapper rond in zijn kennel, en als hij opgepakt wordt kijkt hij je aan met zijn grote bruine ogen. We zoeken voor dit knappe ventje een fijne plek waar hij mag wennen aan zijn nieuwe leven en hij overladen gaat worden met liefde want dat verdient hij! Mallo is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 15 augustus 2022 en een verwachte eindhoogte van 45 cm.(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 augustus 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Mallo

Mallo

Ezmwucnx9Rc

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu