Maja

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0169 (A)
50-0169 (A)
Overige
Ja

Hoe schattig is dit kleine meisje Maja. Zo super cute met die kleine underbite. Dit kleine dappere meisje is destijds terecht gekomen bij onze rescue partner in Roemenië. Sinds een tijdje woont zij bij haar huidige baasje die wegens omstandigheden niet meer de juiste zorg kunnen bieden aan haar. Ze is lief, sociaal voor mensen, zindelijk, wandelt netjes mee aan de riem buiten. Grote honden vindt ze soms beetje spannend maar eenmaal gewend speelt ze er graag mee, katten is voor haar geen probleem. Maja is wel meisje dat even de kat uit de boom kijkt maar zodra het goed is komt ze het liefst de hele dag bij je op schoot knuffelen. Ze kent al een paar commando’s en houd enorm van dingen leren, ze wil graag alles goed doen voor je. We zoeken voor Maja een thuis met eventueel een tuin.

Maja is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 november 2021 en met een schofthoogte van circa 48 centimeter.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Maja

Maja

LhH8hTlUzh4
UmWDmReXOcs
ZK5zIJkO7rY

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu