Mailo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0633
10-0633
Overige
Ja

Dit knappe knulletje heet Mailo. Hij belandde samen met zijn broertjes en zusjes in een staatsasiel in Portugal. Gelukkig werden ze opgemerkt door attente vrijwilligers, die ze meenamen naar onze partneropvang in Portugal.
Sinds zijn aankomst is Mailo en heerlijke blije en vrolijke pup. Hij geniet nu met volle teugen van het leven. Mailo speelt, rent en ravot met zijn puppyvrienden, ontspant in het warme zonnetje en volgt trouw de vrijwilligers om gezellig met ze te knuffelen. Hij is dol op menselijk gezelschap en verlangt naar aandacht. Hij is vrolijk, sociaal lief een heerlijk aanhankelijk. Mailo wil niks liever dan een eigen baasje om mooie avonturen mee te maken. Hij is klaar om naar zijn forever home te gaan.

Mailo is een reutje met een geschatte geboortedatum 5 mei 2023 en zal naar schatting ongeveer 50 centimeter hoog worden.(09/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 mei 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Mailo

Mailo

JtkjLXPzr18

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).