Maddie

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0496
10-0496
Overige
Ja

Maddie! Wat een lief, kalm, evenwichtig, sociaal en vrolijk dametje! Heerlijk relaxed draait zij mee met het leven bij het opvanggezin in Portugal waar zij terecht kwam nadat ze is gered uit een dodingsstation. Ze heeft een oude breuk in haar voorbeen dat haar niet belemmert in de dagelijkse dingen die zij doet, maar waardoor ze wel een beetje hinkt. Ze kan het goedvinden met de andere honden in de opvang, de kinderen vindt ze geweldig en ook volwassenen worden regelmatig bezocht en wordt er “gebedeld” om een lekkere knuffelbeurt. Want dat vindt Maddie erug lekker. Maddie is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 27 augustus 2018 en ze is ongeveer 48 cm hoog.(10/22)

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 augustus 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Maddie

Maddie

_7O67CMRFn0
s11W5VMTL_s
5vj5xKOamm0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu