Macho

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-5988
20-5988
Overige
Ja

Zelden komen we zulke ongelofelijk lieve honden tegen, Macho is er werkelijk een uit duizenden. Maar ondanks dat zijn naam anders doet vermoeden hebben we het hier over een ongelofelijke zachtaardige hond.
Dit moet zijn vorige baasje ook gezien hebben toen hij hem een aantal jaar geleden uitkoos en Macho een nieuwe kans op het leven gaf. Macho en zijn baasje hebben prachtige jaren beleefd samen, en Macho heeft zich ontwikkeld tot een speelse hond, eentje die zijn baasje heel graag wil dienen, maar het allerliefst nog bij zijn baasjes op de bank kruipt. Macho en zijn baasje waren echte soulmates. Een aantal maanden geleden is het baasjes van Macho plotseling overleden en Macho heeft een aantal dagen bij hem gezeten. Deze klap heeft ervoor gezorgd dat Macho gebroken aankwam bij zijn gastgezin. Macho was bij hen echt van slag, heel verdrietig en wilde zelfs geen botten om op te kauwen. Gelukkig is hij mede dankzij hun teefje weer vrolijk geworden en zit hij nu weer vol levensvreugde.

We merken dat Macho er klaar voor is, hij speelt, hij leert, hij kroelt. Momenteel woont Macho samen met een reu en een teefje. Macho speelt maar wat graag met het teefje in huis. Helaas is het reutje bang voor macho wat zo zijn wisselwerking heeft. We denken wel dat Macho goed met een rustige en zekerdere hond geplaatst kan worden.
Wandelen vindt Macho geweldig. Hij heeft wel even de tijd nodig om zijn omgeving te leren kennen maar laatst mocht hij mee aan de lange lijn en galoppeerde hij rond, zo enthousiast dat hij zo het kanaal in denderde.

Door wat Macho allemaal heeft meegemaakt vond hij het opnieuw spannend om alleen thuis te blijven. Echter heeft het gastgezin hier keihard aan gewerkt en ondertussen lukt het hem om vier uurtjes alleen thuis te blijven. Maar ondanks dat Macho al netjes eventjes alleen kan blijven gunnen we hem een baasje dat veel thuis is. Hij houdt zo enorm van samen zijn. Er zit een ongelofelijk wil in Macho, de wil om het zijn baasje naar zijn of haar zin te maken en te behagen. Deze zachtaardige knul verdient het allerliefste baasje. Eentje die met geduld en heel veel liefde ervoor zorgt dat Macho zich weer thuis zal voelen in zijn nieuwe mandje.

Macho is een gecastreerde mix reu geboren op 12 december 2014. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 52 cm.

Eindhoogte 52 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 december 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Macho

Macho

dHgygGHrMDg
O01WfoLMuZk
3ckGQUoiZgw

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu