Lyda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0235
40-0235
Overige
Ja

Lyda is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 1 november 2020. Ze weegt 15 kg en is 45 cm hoog. Dit zachtaardige lieve kleine meisje heeft nog niet veel geluk gehad in haar leven. Ze is op de verkeerde plek geboren. Gelukkig is ze nu bij onze partner rescue organisatie op Lesbos. Lyda is een ontzettend aandoenlijk en een bescheiden meisje dat niet de aandacht claimt van de vrijwilligers, maar braaf haar beurt afwacht. Lieve Lyda is sociaal en vriendelijk en kan met haar soortgenoten prima overweg. Mensen vindt ze ook heel leuk.(04/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Lyda

Lyda

ZkVnuq1JlKU
PtPS6DB_VeM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu