Lupin

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 50-1011 (M)
50-1011 (M)
Overige
Ja

Lieve Lupin wil vrienden zijn met iedereen. Terwijl hij bij de dierenarts zat te wachten om geopereerd te worden aan zijn gebroken been, ging hij bij alle aanwezigen langs voor een aai over zijn bol. Lief en aanhankelijk is hij, een leuke mix reu met een geschatte geboortedatum van 22 juli 2019. Hij is ongeveer 45 cm hoog. Lupin liep/zwalkte zwervend op straat rond en is gelukkig gezien door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië. Hij is inmiddels hersteld van de operatie en klaar om te vertrekken naar zijn eigen warme mandje waar hij omringt mag worden met liefde!(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 22 juli 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Lupin

Lupin

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu