Luke

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0657
10-0657
Overige
Ja

Luke, we kunnen hem niet anders dan omschrijven als een enorme goedzak. Hij werd in beslag genomen door de politie bij een zigeunerkamp. Zijn eerste jaren in zijn leven zijn ongetwijfeld niet altijd liefdevol geweest. Hij kwam van het kamp in een van de slechtste staatsasielen van Portugal terecht en zijn kansen op adoptie waren daar minimaal. Gelukkig mocht hij mee met Gisela en deze knul heeft die slechte start van zich af kunnen schudden en geniet weer volop van zijn leven als vrije hond.

Luke ligt goed in de roedel, hij is een actieve en blije hond. Hij speelt graag met de andere honden en heeft vooral een vriendschap gesloten met Chica. Samen lopen ze over de opvang heen op zoek naar avontuur. Voor zijn siësta zoekt Luke de schaduw graag op en dan droomt hij over een leven met een eigen baas.

Luke is een gecastreerde mix reu geboren op 16 augustus 2021. Hij heeft een schofthoogte van ongeveer 50cm.(10/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 16 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Oona Kooman

Luke

Luke

dB5A3JwbBJY
m9xCfZO6yr0
tCtReh7LXS4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).