Lucas

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
esther@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0979 (M)
50-0979 (M)
Overige
Ja

Lucas zat weggedoken in een kennel in het overvolle staatsasiel (vandaar de label nog in zijn oor van binnenkomst) van Roemenië. Een plek waar de volwassen honden maar nauwelijks het loodzware bestaan aankunnen… laat staan zo’n klein pupje. Gelukkig namen vrijwilligers van onze partner rescue organisatie hem mee naar hun opvang. Een plek waar hij veilig is en we kunnen zoeken voor een thuis. Dat is uiteindelijk waar iedere hond naar hunkert. Kleine Lucas is een knap wollig mannetje dat sociaal is naar alle andere hondjes in zijn kennel. Lucas speelt graag met de andere pups en doet dat respectvol. Het drukke bestaan in een kennel is gewoon wat zwaar voor dit sociale en lieve Lucas. We hopen ook dat dit mannetje snel het asiel mag verruilen voor een veilig en liefdevol thuis.

Lucas is een gecastreerd reutje met een geschatte geboortedatum van 15 mei 2022 en hij zal circa 40 centimeter hoog worden.(12/22)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Esther van Rossum
Adoptie medewerker

Lucas

Lucas

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu