Lucas

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0270 (M)
50-0270 (M)
Overige
Ja

Wat een prachtige hond is Lucas, het lijkt wel of hij de manen van een leeuw heeft! Mooie maat (verwachte eindhoogte is 45cm), prachtige vacht, mooie sprekende kop, vriendelijk maar timide en heeft wat tijd nodig om te ontdooien. Omdat hij nog wat verlegen is, vindt hij het contact met mensen nog best spannend. Daarom vragen wij met spoed een baasje die hem de tijd geeft om te ontdooien en hem alles leren. Samen op les om de nodige basisdingen te leren, fijne wandelingen te maken, lekker spelen en ravotten en nog veel meer leuke dingen samen doen. Lucas is een mix reu met een geschatte geboortedatum van 22 december 2021. Lucas is geslaagd voor de kattentest.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 22 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Lucas

Lucas

ElTFDMFfBR8
MGLIYOpW4sY
zsyQ10RonPc?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu