Lotje

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0364 (L)
40-0364 (L)
Overige
Ja

Lotje is samen met Lucy “gevonden” op straat door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Griekenland. Twee kleine meisjes, moederziel alleen in de grote boze wereld. Hoewel Lotje goed met haar soortgenootjes omgaat is zij nog wel verlegen wat mensen betreft. We zoeken voor dit prachtige meisje een plekje waar zij met geduld en tijd leert dat mensen leuk zijn en dat je van hen een aai over je bol krijgt of een lekker koekje. Of dat het gewoon “fijn” is om bij je baasje in de buurt te hangen. Gelukkig is Lotje nog jong en flexibel.
Lotje is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 30 mei 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 30 cm.(11/22)

Eindhoogte 30 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 30 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Lotje

Lotje

Dw2ybsrUxpU
NzzcsMkT1QU
6_s5x-fa7fM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu