Lord

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0374
10-0374
Overige
Ja

Lord is helaas afgegeven in het staatsasiel. Iets wat we allemaal totaal niet begrijpen. Lord is namelijk alleen maar liefde. Een enorme sociale lieve knuffelkont die niets liever doet dan bij je op schoot kruipen. Lord is echt een enorme aanhankelijke knul. Voor een lieverd als Lord is het staatsasiel veel te zwaar. Daarom hebben we deze zachte lieverd mee genomen en naar onze foster in Portugal gehaald. Daar bedankt lord de vrijwilligers iedere dag opnieuw. Trouw wandelt hij achter ze aan om ze indien er tijd voor is een knuffel te geven. Hij is zo intens blij dat hij niet langer achter de tralies zit. Met alle honden bij de foster gaat hij uitstekend overweg. Lord is totaal geen herrieschopper en gaat respectvol met al zijn soortgenoten om. Lord heeft een rustige energie en is geen opdringerige hond. We gunnen dit super zachte mannetje een warme mand en een top baasje. Hij verdient het absoluut.

Lord is een gecastreerde reu met een geschatte geboortedatum van 12 maart 2018 en circa 48 centimeter hoog.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 maart 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Lord

Lord

61VWehwVczY
hldTJCs0ZnE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu