Looney

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0283
20-0283
Overige
Ja

Looney is een lieve, serieuze, onzekere, nieuwsgierige herdermix. Als pup van 4 maanden vanuit Spanje naar Nederland gekomen en ze woont sindsdien in Weert. Ze moet herplaatst worden omdat de eigenaar van Looney chronisch ziek is geworden waardoor ze niet meer genoeg energie heeft om echt goed voor Looney te kunnen zorgen.
Looney is een vrolijke dame als zij eenmaal het vertrouwen heeft in jou en andere honden.
Zij speelt graag met de niet te drukke honden.
Zelf is zij onderdanig en soms wat onzeker maar zeker niet agressief naar andere honden. Als het haar te druk wordt of er gebeurt iets wat zij niet leuk vindt dan loopt ze daarvoor weg.
Ze is altijd vrolijk, heeft genoeg energie in haar en kan goed omgaan met andere honden, is conflict vermijden, waaks, en komt graag knuffels halen.
Als je eenmaal haar vertrouwen hebt, vindt ze het heerlijk om geaaid en geknuffeld te worden en is ze het liefste bij je in de buurt. Ze kan goed ontspannen lopen aan de riem als je haar voldoende ruimte en tijd geeft om lekker te snuffelen. Ze houdt niet van te grote druktes.
Tijdens het wandelen vindt ze het ook leuk als ze het hogerop mag zoeken, over een muurtje lopen, op een bankje staan of een heuveltje op bijvoorbeeld. Ook lekker langs de waterkant spelen.
Looney is regelmatig bij een roedelopvang geweest, ze gaat daar met veel plezier naar toe. Ze is daar een vrolijke hond die goed met andere honden overweg kan. Speelt vooral met de wat rustiger honden en loopt weg voor conflicten.

Looney zoekt een rustige omgeving, zonder kinderen, bij mensen die ervaring hebben met honden en hondengedrag. Daarnaast zou ze graag samen leven met een andere stabiele hond.

Looney is een gesteriliseerde teef van 50 cm hoog met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2021.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Looney

Looney

zvnrzFIRB74
r134fnnETtM
rj0Yi1oD7-A

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu