Lola

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0755 (A)
50-0755 (A)
Overige
Ja

Lola, jouw naam betekent dapper en sterk maar ook vrij. Alleen vrij ben je nog niet echt want op dit moment leef je samen met je zusje samen in de shelter van onze rescue partner. Vrijheid betekent voor jou een gouden mandje, een forever home. Volgens de vrijwilligers daar ben je speels, lief, leuk en sociaal naar andere honden en mensen want je vindt het heerlijk als de vrijwilligers de kennel in komen. Wat zou zou het nou mooi zijn als we jouw droom kunnen laten uitkomen en jij mag vertrekken naar je forever home. Wij zoeken voor jou een baasje die lekker veel tijd met jou kan doorbrengen, de grote wereld met jou verder wil ontdekken.

Lola is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 1 mei 2022 en een verwachte eindhoogte van circa 50 cm.(08/22)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Lola

Lola

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu