Liviu

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1839 (M)
50-1839 (M)
Overige
Ja

Maak kennis met Liviu, het hartveroverende reutje! Deze lieve pup werd in Roemenië gevonden en met alle liefde naar onze partnerrescueorganisatie gebracht.

Liviu is niet zomaar een hond, hij is een ware knuffelkont die van zoenen met vrijwilligers houdt. Hij zoekt constant de warmte en genegenheid van mensen op. Liviu verlangt naar een eigen thuis, een plek waar hij alle liefde en zorg krijgt die hij verdient.

Hij is een nieuwsgierige pup die staat te popelen om de wereld te verkennen en alles te leren wat nodig is. Als jouw beste vriend in de dop, belooft Liviu een onvoorwaardelijke trouwe metgezel te worden. Liviu is een sociale lieverd die met alle andere honden uitstekend overweg kan.

Met zijn 35 cm eindhoogte en geboortedatum op 5 juni 2023, is Liviu klaar om een speciaal plekje in jouw hart en huis in te nemen. Ben jij op zoek naar een loyale viervoeter om te verwelkomen in jouw leven? Aarzel niet en geef Liviu de kans om zijn verhaal voort te zetten in een warm en liefdevol thuis.(10/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 juni 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Liviu

Liviu

8Sxi8TkeBs0
6ViLTPIqG_o

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).