Liora

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1311 (M)
50-1311 (M)
Overige
Ja

Dit kleintje zwierf op een verlaten stuk. Amper een paar weken oud en sterk vermagerd en ziek. Gelukkig vond een lieve vrijwilliger van de partner rescue organisatie in Roemenië haar en nam haar mee. Daar mocht ze bij een foster bijkomen van de ellendige start. Kleine Liora geniet inmiddels weer van het leven en is haar ellende start vergeten. Liora is een gezonde blije en enthousiaste pup die graag ravot en speelt met de andere pups. Ze is een blij en vriendelijk meisje en ze kan met alle honden uitstekend overweg. Liora is ook een enorme kroelkont en ze geniet enorm van de aandacht van mensen. Ze droomt ervan om een baasje te krijgen om samen alles mee te ontdekken. Dit trouwe lieve moppie hunkert naar een thuis.

Liora is een teefje met een geschatte geboortedatum van 11 september 2022 en ze zal circa 45 centimeter hoog worden.(02/23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 11 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Liora

Liora

xdQFJFuZgss
jo18Php1ndM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu