Lino

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2317 (M2)
50-2317 (M2)
Onherleidbare mix
Ja

Update 4/24: Tijdens het bezoek van de vrijwilligers aan zijn kennel is Lino diep in ons hart gaan zitten! Wat is Lino een lieverd! Eindelijk een hondje die een goed thuis heeft gehad in Roemenië. Het is duidelijk dat hij veel liefde heeft gekend in zijn leven en des te schrijnender is het dat hij nu in het asiel zit volledig buiten zijn schuld om. Lino is lief, rustig en supervriendelijk naar de vrijwilligers en zijn kennelgenootjes. U begrijpt het vast al wat wij voor Lino wensen!

Kleine lieve Lino! Dit kleine kereltje is nog helemaal beduusd van wat hem is overkomen en hij weet nog niet zo goed wat hij van alles en iedereen moet verwachten! Lino is een lieve, sociale jongen die verlaten is door zijn baasje en nu in het asiel van onze partner organisatie in Roemenië zit. We hopen voor Lino dat hij niet al te lang in het asiel hoeft te zitten en gauw zijn gouden mandje vindt. Een plekje waar hij wel mag blijven en waar hij liefdevol behandeld zal worden.
Lino is een reutje met een geschatte geboortedatum van 3 april 2021 en hij is ongeveer 35 cm hoog. (04/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 3 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lino

Lino

ePywgR0e50E
ieBKot9JbAk
AYzQl6ZWDPo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).