Linda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0232 (M)
50-0232 (M)
Labrador/Retriever (mix)
Ja

Linda is een échte black beauty! Haar ogen betoveren je maar haar karakter maakt dat je wel van haar moet houden. Ze verblijft momenteel in een asiel in Roemenië waar ze haar kennel deelt met vele andere hondjes, zowel groot als klein. Met allen heeft Linda dikke pret. Ook naar haar verzorgers is Linda heel vriendelijk. Linda is een zachtaardige lieverd die echt hunkert naar een baasje. De verzorgers zien hoe dit meisje opbloeit als ze haar even wat liefde en knuffels kunnen geven. Dan geniet ze intens. Lieve Linda hunkert echt naar een eigen baasje. Voor dit meisje is het leven in het asiel ook echt wel zwaar, daarom hopen we ook dat iemand Linda een warme mand kan aanbieden zodat ze binnenkort kan vertrekken naar een liefdevol thuis.

Linda is een gesteriliseerde Retriever mix teef met een geschatte geboortedatum van 12 november 2019 en ze is ca 47 cm hoog. (05/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Labrador/Retriever (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 12 november 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Linda

Linda

nxMV4XhqGe8
BSvXJaWTt8U
PfwwMRxRLb8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).