Lilly en Luna

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0095
20-0095
Gezelschapshonden
Ja

Door omstandigheden zoeken we voor de lieve en sociale hondjes Luna en Lilly een nieuw thuis. Omdat beide hondjes enorm dol zijn op elkaar, proberen we ze samen te plaatsen zodat ze in ieder geval elkaar nog hebben, nu hun eigen lieve baasje niet lang meer zelf voor hen kan zorgen. Lilly is via onze stichting vanuit Spanje geadopteerd door het huidige baasje en Luna woonde al bij haar.
De dochter van het baasje heeft een leuk stukje over het mooie tweetal geschreven, wat we hier graag weergeven:
“Maak kennis met Luna, de vrolijke en grappige clown van het stel! Altijd in voor wat gekkigheid en speelsheid, deze knuffelkont ligt het liefst bij je op de bank te slapen, vlak bij je nek.
Haar hartelijke ontvangst van bezoek maakt haar de perfecte gastvrouw.
Luna is sociaal en kan goed overweg met andere honden en katten, vooral met haar maatje Lilly vormt ze een dynamisch en gezellig duo. Luna’s mooie witte vachtje kan met een tondeuse of bij de trimsalon netjes worden bijgehouden.

Lilly, met haar prachtige roestbruine vacht, is een lief en sociaal gezelschapshondje. Een bescheiden en aanhankelijk dametje dat niets liever doet dan lekker tegen je aan kruipen op de bank of aan je voeten liggen. Met Lilly in je nek en Luna aan je voeten heb je het perfecte recept voor knusheid!

Thuis houdt Lilly graag de buitenwereld in de gaten en ze begroet bezoek vrolijk en met enthousiasme. Ze kan goed overweg met andere honden, hoewel ze niet zo’n fan is van Duitse herders. Als ze er een ziet, geeft ze subtiel aan dat ze liever een andere kant opgaat. Lilly lijkt vergeleken bij Luna een beetje meer het type ‘ de kat uit de boom kijken’, maar eigenlijk merk je daar in haar dagelijks leven niet veel van, want dit meisje wil vooral ook genieten.
Zowel Lilly als Luna zijn gewend aan katten. Hoewel Lilly geen ervaring heeft met jonge kinderen en er liever niet te dichtbij komt, staat Luna te popelen om met iedereen te spelen. Met kinderen ouder dan 11 jaar heeft Lilly wel ervaring en dat gaat uitstekend”.

Buiten wandelen beide hondjes keurig mee en bij het huidige baasje kunnen ze ook prima los lopen, maar bij een nieuw baasje of gezin moet dat uiteraard weer rustig worden geoefend en opgebouwd.

Kortom: met deze twee geweldige huishondjes haalt u een hoop liefde en gezelligheid in huis.
Lilly is een gesteriliseerd podenco mix teefje met een geboortedatum van 7 april 2020 en ze is ongeveer 35 cm hoog.
Luna is een gesteriliseerd Shih Tzu teefje met een geboortedatum van 12 november 2018 en ze is ongeveer 36 cm hoog.

Eindhoogte 35 cm
Ras Gezelschapshonden
Urgentie Niet
Geboorte 7 april 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lilly en Luna

Lilly en Luna

a5XD3hFZmzU
VSMeCpQe-Mo
kQvmmykhWn0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).