Lilly

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1664 (M)
50-1664 (M)
Overige
Ja

Dat sommige hondeneigenaren harteloos zijn weten we helaas al langere tijd, maar toch went het verdriet van een hondje wat door zijn baasje in de steek wordt gelaten nooit. Dit lieve meisje woonde bij een familie en is een huiselijk leven gewend. Voor die hondjes is de plotselinge overgang naar een asielleven heel zwaar. Lieve Lilly, 3 lentes jong overkwam dit, want ze is samen met haar moeder Lauri afgegeven bij de opvang in Roemenië. De eigenaar vond dat er inmiddels te veel honden in huis waren en Lilly en Lauri moesten dus maar weg. Voor Lilly (en natuurlijk ook voor haar mama) zijn we op zoek naar een baasje wat haar wel trouw blijft. Lilly is lief en mooi om te zien, ze is gewend om met andere honden om te gaan en heeft een formaat wat in ieder huis past. We hopen dat die lieve Lilly heel snel gezien wordt door haar toekomstige baasje!

Lilly is een mix teefje en heeft een geschatte geboortedatum van 23 juli 2020 en is 35 cm hoog. (07-23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 23 juli 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lilly

Lilly

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).