Lilian

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2528 (M5)
50-2528 (M5)
Onherleidbare mix
Ja

Mag ik u voorstellen aan Lilian! Een ontzettend leuk, grappig, speels en vriendelijk ienieminie meisje! Samen met haar broertjes en zusje was ze achtergelaten op een verlaten veld. De buurman (die naast dat veld woont) hoorde ze piepen en ging op onderzoek! Hij nam ze direct mee en ze mochten bij hem blijven! Hij heeft ze supergoed verzorgd en liefde gegeven. Nu is het tijd voor hem om ze te laten gaan want ze kunnen niet bij hem blijven. Lilian is een gezellig, onschuldig en knuffelig meisje dat het heerlijk vindt om rond te dartelen in de tuin. Uiteraard zal ze nog alles moeten leren en overal mee moeten kennismaken. Maar hoe leuk is dat? Samen deze “weg” bewandelen en een vriendschap voor het leven opbouwen!
Lilian is een teefje met een geschatte geboortedatum van 10 februari 2024 en we verwachten dat ze ongeveer 24 cm hoog wordt. (06/24)

Eindhoogte 24 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 10 februari 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Lilian

Lilian

G6bH2rXNtlY
a0XJUapFa7U
rSwcG9xiVVA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).