Lieke

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1163 (M)
50-1163 (M)
Overige
Ja

Lieke is geboren in het dodingsstation van Roemenië! De vrijwilligers van onze partnerorganisatie wilden de hoogzwangere moeder van Lieke meenemen naar hun eigen opvang zodat ze in een veilige omgeving kon bevallen. Dit mocht niet! Na de bevalling zijn ze teruggegaan naar het dodingsstation en hebben de broodmagere mama en de pups meegenomen. Wat de vrijwilligers direct opviel, is dat Lieke continu trilt met haar staartje wat ook op de filmpjes te zien is. Om deze reden verblijft ze op een locatie in het asiel waar continu zicht is op haar om dit goed in de gaten te houden, ook is ze nauwkeurig onderzocht waar niets uit is gekomen. Nu, na enkele maanden van verblijf in het asiel zonder verandering achten we haar geschikt voor adoptie. Begin januari 2023 krijgt zij haar allerlaatste inenting en is zij reisklaar. Lieke is een lief en sociaal meisje.
Lieke is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 10 september 2022 en een verwachte eindhoogte van ongeveer 37 cm. (12-22)

Eindhoogte 37 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Lieke

Lieke

i9JTTnQuejk
TevOVtZRZD8
dZAgtFjQdl8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu