Lido

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2076 (M)
50-2076 (M)
Overige
Ja

Lido is samen met zijn moeder en broertjes en zusjes aangetroffen langs een drukke weg. Gelukkig hebben de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Roemenië ze meegenomen en is hij veilig. Gelukkig mocht dit kereltje naar een lieve Foster in Nederland. Daar geniet Lido enorm van hoe leuk en mooi het leven kan zijn. Lido is een lief, sociaal en blij jongetje. Hij rent en ravot graag met de andere honden in de opvang. Hij kan met alle andere honden prima overweg. Maar Lido is ook dol op mensen en de aandacht en liefde waar hij zo van geniet. Lieve Lido’s staartje kwispelt super enthousiast en hij begroet mensen vol liefde. Hij vindt het heerlijk om lekker te kroelen en te knuffelen. Dit heerlijke beertje kruipt maar al te graag tegen zijn baasje aan om al knuffelend in slaap te vallen. Lido is ook een slim moppie en hij leert snel. Hij is klaar om naar zijn eigen thuis te gaan.

Lido is een reutje met een geschatte geboortedatum van 10 oktober 2023 en een verwachte eindhoogte van 40 cm.

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 10 oktober 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Lido

Lido

7OPezbV77Hk
EUTT8cUDC-w
G2qbJ5agIX4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).