Levi

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1301 (A)
50-1301 (A)
Overige
Ja

Enkele weken geleden werd mama Luna (inmiddels geadopteerd) met haar kleintjes gevonden. Dit dappere mamaatje wist het maar te flikken om in de wijde wereld te bevallen, haar kroos zover groot te brengen op straat en veilig bij elkaar te houden. Als u eens in Roemenië bent geweest dan weet u dat u dit gerust een wonder kunt noemen. De mensen aldaar geven niet al te veel om dieren en het land bestaat voornamelijk uit afgelegen velden waar niemand een oogje in het zeil houdt. Gelukkig werden Luna en haar pups gevonden door lieve mensen en veilig naar het asiel gebracht. De pups krijgen halverwege maart hun laatste vaccinatie en kunnen daarna vertrekken.

Levi is een reutje met een geschatte geboortedatum van 14 oktober 2022 en zijn eindhoogte is geschat op 35 centimeter.(02/23)

Eindhoogte 35 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 oktober 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Levi

Levi

jO2Sjv9XZqY
kXxCqwnGfbg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu