Leon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1554
50-1554
Onherleidbare mix
Ja

Met veel liefde is deze knappe blonde knul ruim een jaar geleden geadopteerd door zijn huidige baasjes. Bij hen heeft Leon zich met geduld en genegenheid ontwikkeld van een wat onzekere hond naar een hond die samen met zijn vertrouwde baasjes inmiddels veel meer durft. Zijn huidige baasjes gaven hem de tijd en de ruimte om te wennen aan zijn nieuwe leven en dat heeft goed uitgepakt. Leon houdt zielsveel van hen en zij van hem. Ze genieten samen van fijne wandelingen en ook van het heerlijk samen bankhangen en spelen.
Door gewijzigde prive omstandigheden moet tot verdriet van zijn baasjes helaas een nieuw thuis voor Leon gevonden worden. Leon is nu 2 jaar, aanhankelijk en rustig. Bij zijn nieuwe baasjes zal zijn vertrouwen en zelfverzekerdheid waarschijnlijk weer wat opgebouwd moeten worden, want Leon komt wederom in een nieuwe situatie terecht. Het is belangrijk dat Leon ook bij zijn nieuwe baasje(s) de tijd en het vertrouwen krijgt en dan heb je een superlief, trouw en aanhankelijk maatje aan hem. Buiten wandelt hij netjes mee aan de lijn. Als hij een andere hond ziet en hij kan even rustig kennismaken en aan ze snuffelen is hij gerustgesteld en kalm. Bij een onverwachte gebeurtenis waar hij van schrikt, of als een hond lelijk doet, gaat Leon het liefst terug naar huis. Bij nieuw bezoek aan huis, nieuwe situaties en nieuwe dieren moet Leon de kat even uit de boom kijken. Als hij ze rustig kan observeren en er wordt niets van hem verwacht, is het goed en voelt hij zich comfortabel.
Leon zal niet snel in het water gaan, want daar houdt hij niet zo van. Van autorijden des te meer, hij is altijd in voor een leuke trip met zijn baasje! Alleen thuis blijven vindt Leon niet zo fijn, dus we zoeken voor hem een baasje die hem niet lang alleen hoeft te laten.

Leon is een Labrador mix reu met een geboortedatum van 20 mei 2022 en hij is ongeveer 55 cm hoog.

Eindhoogte 55 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 mei 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Leon

Leon

lr-S1Sl3mY8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).