Lente

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
zuyderduin@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2567 (M3)
50-2567 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Lieve lieve Lente! Je kunt zien dat haar leventje tot nu toe een heftige impact op haar heeft gehad. Ze kruipt helemaal weg in de armen van de vrijwilliger zodra deze haar in haar armen neemt. Je ziet dat ze zich dan veilig voelt. Lente is een bescheiden meisje maar wel lief en sociaal naar haar kennelgenootjes. Het asiel in Roemenië is een plek waar een gevoelig hondje als Lente niet tot haar recht komt. Teveel drukte, te weinig tijd om haar te kroelen etc. Eigenlijk is alles wat een jonge hond nodig heeft niet aanwezig in een asiel, hoe goed en lief de vrijwilligers daar ook zijn. We hopen dan ook dat er een baasje komt bij wie Lente mag opgroeien en alles van haar nieuwe leven mag leren.
Lente is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 20 maart 2024 en we verwachten dat ze ongeveer 36 cm hoog wordt. (07/24)

Eindhoogte 36 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 20 maart 2024
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zuyderduin

Lente

Lente

pOgmoqbbsRM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).