Lennox

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1234 (M)
50-1234 (M)
Overige
Ja

Dit kleine onschuldige pupje, Lennox, begon haar leven alles behalve comfortabel. Haar hoogzwangere mama Mischa (reeds geadopteerd) kwam gelukkig nog net op tijd in het asiel waardoor ze de begeleiding van de vrijwilligers had tijdens haar bevalling en hoefde Mischa het niet allemaal alleen te doen. Mischa heeft een geweldige daad verricht en haar pups kwamen gezond ter wereld. Echter is deze wereld wel kei en kei hard voor zulke kleintjes! Gelukkig voor Lennox mocht ze naar Nederland reizen en verblijft ze nu bij een lief fostergezin, hier volgt ze haar fostermama overal. Ze kijkt nog een beetje de kat uit de boom, maar speelt al wel lekker met de andere pup in huis en in de tuin. Ook woont ze momenteel met meerdere katten in huis. Bij het fostergezin leert ze al veel dingen zoals aan de lijn lopen, er valt echter nog meer te leren voor dit lieve meisje. Het mooiste voor Lennox is als ze naast heel veel liefde ontvangen nog al die dingen zou mogen leren bij een lieve baas.

Lennox is een teefje met een geschatte geboortedatum van 20 september 2022 en ze wordt ongeveer 40 centimeter hoog.(01/23)

Eindhoogte 40 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 20 september 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney
Adoptie medewerker

Lennox

Lennox

aCqo3OemD6c
FmV4gTtHePc
zYV-ULfHXQg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu