Lemon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0477
10-0477
Overige
Ja

Deze knapperd heet Lemon. Een ongelofelijk lief mannetje dat helaas samen met zijn broertjes en zusjes in het staatsasiel is beland. Toen onze vrijwilligers deze kleintjes zagen konden ze niet anders dan ze meenemen naar onze partner organisatie. Sinds kort verblijft Lemon bij een gastgezin in Nederland.
Lemon leeft daar samen met nog andere honden van het gastgezin. Buiten wandelen vindt hij leuk en hij schrikt niet van onbekende geluiden. Aan de zindelijkheid wordt gewerkt door het gastgezin. In de nacht slaapt hij heerlijk in de bench maar dan is hij met de andere honden samen. Lemon is een ontzettend lief mannetje maar kan ook tikkeltje ondeugend zijn.

Lemon is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 september 2021 en heeft een geschatte eindhoogte van circa 48 centimeter.

Eindhoogte 48 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Lemon

Lemon

pVM1W7lP9n8
mcNw8vE0qu8
vrOwwAW-i74

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu