Lemon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0477
10-0477
Overige
Ja

Hoe dan, maar dan ook echt hoe dan? Niemand die deze knappe jongeman ziet terwijl hij toch knappe looks heeft maar ook een lief karakter. Lemon verblijft bij een gastgezin in Nederland en daar leeft hij samen met zijn soortgenoten. Buiten wandelen vindt hij leuk, vooral in het voorjaar omdat alles gaat groeien en bloeien maar ook de diertjes die er weer lekker op uit trekken. Als zijn neusje iets opmerkt dan gaat ie beetje trekken aan de riem want jagen op vogeltjes en konijntjes dat vindt hij wel heel aantrekkelijk. Deze mooi man is zindelijk en in de nacht slaapt hij heerlijk in de bench maar dan is hij wel in het bijzijn van de andere honden. Lemon is een ontzettend lief mannetje maar kan ook tikkeltje ondeugend zijn maar dat hoort erbij. Hij geniet van alle mensenlijke aandacht en komt het liefst bij je op schoot liggen. Wij zoeken voor hem een thuis waar al een andere stabiele hond aanwezig is en een thuis met een heerlijke tuin.

Lemon is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 september 2021 en heeft een eindhoogte van circa 58 centimeter.

Eindhoogte 58 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Lemon

Lemon

pVM1W7lP9n8
mcNw8vE0qu8
vrOwwAW-i74

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu