Lemon

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0477
10-0477
Overige
Ja

Mag ik u even voorstellen aan deze knappe jongeman? Deze jongeman heeft de naam Lemon. Een ongelofelijk lief jongeman die helaas samen met zijn broertjes en zusjes in het staatsasiel is beland. Maar sinds een tijdje verblijft Lemon bij een gastgezin in Nederland. Lemon leeft daar samen met nog andere honden van het gastgezin waar hij het goed mee kan vinden. Buiten wandelen vindt hij leuk, trekt nog wel aan de riem maar daar wordt aan gewerkt en hij schrikt niet van onbekende geluiden. Jagen op vogeltjes en konijntjes dat vindt hij wel heel aantrekkelijk. Hij is zindelijk en in de nacht slaapt hij heerlijk in de bench maar dan is hij met de andere honden samen. Lemon is een ontzettend lief mannetje maar kan ook een tikkeltje ondeugend zijn. Voor Lemon zoeken wij een thuis waar al een andere stabiele hond aanwezig is en een thuis met een heerlijke tuin.

Lemon is een gecastreerde mix reu met een geschatte geboortedatum van 25 september 2021 en hij heeft een eindhoogte van circa 58 centimeter.

Eindhoogte 58 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 september 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Lemon

Lemon

pVM1W7lP9n8
mcNw8vE0qu8
vrOwwAW-i74

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu