Leila

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0688 (M)
50-0688 (M)
Overige
Ja

Is het geen plaatje? Leila verblijft helaas in het asiel in Roemenië. We kwamen haar tegen in een kennel die ze deelde met vele andere honden. Reuen, teven, groot en klein. Niets is haar te gek en ze gaat er in goede harmonie mee om. Knappe Leila vindt daarin tegen mensen nog wel een beetje spannend. Vooral als je op haar af komt zie je in haar ogen dat ze totaal niet weet wat je van haar wil, of het kwaad is of dat het goed is. Als je rustig gaat zitten en haar voorzichtig wil benaderen en haar de tijd geeft komt ze gerust maar dat zal in een nieuwe situatie zeer zeker tijd nodig hebben. Desondanks geloven wij dat er absoluut een passend plekje voor haar zal zijn.

Leila is een teef met een geschatte geboortedatum van 15 oktober 2021 en haar eindhoogte is ongeveer 47 centimeter.(10/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 oktober 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
Adoptie medewerker

Leila

Leila

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu