Lego

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
monique@animalinneed.com
Urgent
Registratie nummer: 40-0237
40-0237
Overige
Ja

Lego is een gesteriliseerde mix teef met een geschatte geboortedatum van 20 december 2018. Ze weegt ca 12 kg en is 43 cm hoog. Dit ontzettend leuke meisje kwam helaas in het asiel op Lesbos terecht. Maar gelukkig had een foster met haar te doen, waardoor ze gezellig mee mocht naar huis totdat ze geadopteerd wordt. Lego, een lieverd waar wij als mensen, kinderen én katten op kunnen bouwen! Ze geniet intens van elke manier van aandacht. Daarentegen wil ze wel eens naar andere honden wat bazig overkomen, daarom plaatsen wij Lego niet samen bij andere honden.(04/22)

Eindhoogte 43 cm
Ras Overige
Urgentie Urgent
Geboorte 20 december 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Lego

Lego

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu