Layla

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1059 (M)
50-1059 (M)
Overige
Ja

Hoe kan het toch dat een jong meisje al zoveel te verduren heeft gehad? Dit lieve en zachte meisje, genaamd Layla, kwam gebroken de opvang binnen. Fysiek was ze in slechte staat, haar rug lag open en we kunnen alleen maar gissen naar de oorzaak.

Layla kreeg de tijd om te herstellen en bij te komen en heeft zich ontpopt tot een ware kroelkont. Ze geniet zo enorm van de liefde die ze nu krijgt van de vrijwilligers. Het liefst zou ze haar dagen altijd kroelend doorbrengen. En dat zou kunnen indien we voor haar een perfect mandje vinden.
Layla heeft niet veel nodig. We zoeken een baasje dat met haar de wereld gaat ontdekken en waarbij ze veel mag knuffelen.

Layla is een gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 14 december 2021. Ze is ongeveer 45 cm hoog en zal niet veel meer groeien.(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 14 december 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld
Adoptie medewerker

Layla

Layla

F2VR-FMC9QE
dcnxr4AXKk0

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu