Lasos

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0335 (L)
40-0335 (L)
Overige
Ja

Het is herfst, het wordt winter, daarna lente en vervolgens is het weer zomer… Deze prachtige sneeuwwitte kerel heeft al enkele seizoenen voorbij zien komen in het asiel waar hij momenteel verblijft op Lesbos. Een overvol asiel waar eigenlijk geen geschikte plek meer is voor zo’n grote hond als Lasos. En als je het dan voor het kiezen hebt; terug de onveilige straat op of helaas maar waar, aan de ketting bij het asiel waar hij in ieder geval veilig is, eten en drinken krijgt en waar mensen geregeld een rondje met hem wandelen waar hij dan ontzettend van kan genieten om de pootjes te mogen strekken. Voor Lasos wordt het hoog tijd om deze schrijnende situatie gauw achter zich te laten en met een lieve baas dagelijks een heerlijke wandeling te mogen maken, niet meer in weer en wind aan een ketting te liggen maar in een mand met een dak boven zijn hoofd.

Lasos is een reu met een geschatte geboortedatum 1 december 2019, zijn hoogte is ongeveer 58 centimeter en hij weegt circa 22 kg.(10/22)

Eindhoogte 58 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 december 2019
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Lasos

Lasos

Wmc8R4Fjki0
gJeQ0-TvuDE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu