Larson

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0540 (M4)
50-0540 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

In een asiel in Roemenië wacht Larson geduldig op een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Als een prachtige mix van een reutje, behoudt hij nog steeds zijn bescheidenheid in de omgang met mensen, maar zijn ware aard als een liefdevolle schat blijft onveranderd. Terwijl de dagen in het asiel voorbijgaan, behoudt Larson zijn enthousiasme en sprankelende hoop. Elke ochtend begroet hij de vrijwilligers met een hartverwarmende vriendelijkheid en brengt hij warmte in het hart van zijn mede-asielhonden. Iedereen hoopt op die ene speciale persoon, degene die verliefd zal worden op deze zachtaardige knul en bereid is hem een thuis te bieden waar hij kan opbloeien, gewoon met de juiste hoeveelheid tijd, geduld en onvoorwaardelijke liefde. Larson heeft alle potentie om een fantastische metgezel te zijn voor degene die hem die kans zal geven.

In zijn kennel toont Larson zijn sociale en vriendelijke kant, een glimp van zijn ware persoonlijkheid. Bij de vrijwilligers van de partnerorganisatie in Roemenië heeft hij een speciaal plekje veroverd in hun harten vanwege zijn charmante karakter. En toch, terwijl de tijd verstrijkt, blijft Larson in het asiel wachten. Zijn toekomstige baasje heeft hem nog niet gevonden, en hij wacht geduldig op die ene persoon die hem een liefdevol thuis wil bieden en hem de kans zal geven om zijn ware potentieel te laten schitteren.

Larson is een gecastreerd reu met een geschatte geboortedatum van 28 maart 2022 en hij is circa 50 centimeter hoog. (11-23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 28 maart 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Larson

Larson

qkA_6WG886Q
Yqgff0XbpSc
ggDtbSRvNKo

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).