Lara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0348 (L)
40-0348 (L)
Overige
Ja

Lara is een mooi gesteriliseerd teefje met een geschatte geboortedatum van 1 februari 2022. Haar verwachte eindhoogte zal ongeveer 45 cm zijn.
Moederziel alleen liep dit meisje als klein pupje door een stad op het eiland Lesbos toen ze is gezien door de vrijwilligers van onze partnerorganisatie in Griekenland. Zij hebben haar meegenomen en haar de benodigde verzorging gegeven. Ze is volgens de vrijwilligers aldaar sociaal en vriendelijk naar haar kennelgenootjes en mensen. Dit mooie meisje heeft al veel meegemaakt in haar korte leventje en we zoeken voor haar een liefdevolle plek waar zij de tijd krijgt om te wennen aan haar nieuwe leventje.(11/22)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 1 februari 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Lara

Lara

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu