Laika

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0300
20-0300
Galgo (mix)
Ja

Lieve Laika, ze kwam als jonge hond van 6 maanden in het asiel in Spanje terecht. Hier heeft ze zes maanden vergeefs zitten wachten op een baasje. Ze zag vele van haar soortgenootjes vertrekken maar moest zelf blijven wachten. Tot het gastgezin waar ze momenteel verblijft haar zag en haar de kans op een leven in Nederland wilde bieden. Ze verblijft nu zes weken bij het gastgezin en ze heeft zich zo goed aangepast in haar opvanggezin. Ze is goed gehecht aan de foster-bazen en ze zoekt veel nabijheid. Ze zou graag spelen met de (oudere) honden uit het opvanggezin maar die zijn daar helaas niet voor in. Maar samen wandelen en op de bank hangen vindt ze ook wel fijn.
Laika vindt alles interessant: ze komt kijken als er gekookt wordt, als je in de tuin werkt, gaat graag mee naar het park of rondsnuffelen op het veld. Het is volgens ons dan ook onbegrijpelijk dat deze prachthond nog niet is geadopteerd! Ze heeft eigenlijk alles mee: ze is jong, gezond, mooi, atletisch en heeft een heel zacht karakter. Wandelen aan de lijn gaat prima, ze trekt niet (tot ze een kat ziet), mee in de auto gaat goed, ze slaapt in de bench. Laika vindt kinderen leuk en is heel voorzichtig. Katten ziet ze helaas als prooi. Als de bazen weg gaan vindt Laika het erg spannend, daar moet echt nog met haar aan gewerkt worden.
We zoeken voor Laika een baasje met een tuin waar ze kan spelen, liefst met een andere hond. Een baas voor lange wandelingen en lekker warm op de bank, een baas met gevoel voor humor, want met Laika kun je lachen.

Laika is een gesteriliseerd galgo-mix teefje geboren op 1 november 2020. Ze heeft een schofthoogte van 55cm.

Eindhoogte 55 cm
Ras Galgo (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 1 november 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Laika

Laika

0oUHBqLAu54
5aOrOdjCGBE

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu