Gereserveerd

Lady

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0587
20-0587
Podenco (mix)
Nee

Lady, met haar blauwe ogen en smalle snuit een echte lady! Lady heeft geen makkelijke start gehad, ze is namelijk met haar moeder (Buleria) en haar 10 broertjes en zusjes gevonden. Mama was helemaal uitgemergeld en had geen reserves meer om te zorgen voor haar kinderen, hoe hard ze hier ook voor streed. In het asiel is er gezocht naar een adoptie moeder die de zorg voor de pups op zich wilde nemen, en die werd gelukkig gevonden. Een mama met een heel ander uiterlijk maar net zo’n lief karakter (kijk maar op het filmpje). Lady heeft van haar een fantastische opvoeding gekregen en nu is het tijd om op eigen poten te staan. Lady mag de reis naar haar gouden mandje maken!

Lady is een Podenco Ibicenco teef met een geschatte geboortedatum van 14 juli 2021 en een verwachte eindhoogte van ca 50 cm hoog.

Eindhoogte 50 cm
Ras Podenco (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 14 juli 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De podenco is een jachthond, men moet er rekening mee houden dat hij/zij niet los kan lopen.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman
E-mail: oona@animalinneed.com

Lady

Lady

85-TE5iB-pE
ySewqkQXDFs
h4UjxKsI2ZA

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu