Lady

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
jamie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0227
10-0227
Overige
Ja

Zelden komen we zo’n fantastische hond tegen als Lady. Deze dame heeft het werkelijk allemaal. Lady kwamen we tegen tijdens een trip naar Portugal in een staatsasiel in Portugal samen met haar zoon. Ze waren ineens opgedoken op straat en de eigenaar is nooit naar voren gekomen. Ze begroette onze vrijwilligers met een enthousiaste kwispel en ze wist direct dat dit haar kans was om een goede kriebel over haar buik te halen. Ze pakte ons direct in.
Lady mocht naar Nederland afreizen en kwam bij een gastgezin terecht. Deze dame heeft duidelijk al in een huis gewoond, want ze was direct zindelijk. Ze slaapt keurig los in de woonkamer ‘s-nachts en loopt echt keurig mee aan de riem.

Volgens het gastgezin hebben ze nog nooit zo’n lieve hond in de opvang gehad. Lady is een groot brok liefde. Momenteel woont ze samen met twee reuen. Ze kan het met beide goed vinden maar vooral de herder van twee is haar beste vriendje. Ze liggen graag bij elkaar op de bank en zoeken elkaar vaak op.
Lady vindt alle mensen lief, niemand ontkomt aan een begroeting van Lady en daarbij wordt ze graag even over haar hoofd geaaid. Ook is ze super lief voor kinderen.

Teven vindt Lady niet altijd even leuk en dit laat ze dan merken door te blaffen. Ook katten zijn geen favoriet dus we plaatsen haar daar dan ook niet bij.

Eenmaal in Nederland kreeg Lady de diagnose hartworm. We zijn de behandelingen direct gestart en ze reageert hier goed op. Wel zal haar nieuwe baasje deze behandeling voort moeten zetten om ervoor te zorgen dat ze helemaal geneest.

Haal je Lady in huis, dan haal je echt een maatje in huis. Ze kruipt bij je op de bank en het liefst een beetje op schoot, ze staat te dansen als je thuis komt en begroet je dan met zoveel enthousiasme het is echt aandoenlijk!

Lady is een gesteriliseerde Rafeiro do Alentejo teef. Ze is geboren op 19 juni 2013 en heeft een schofthoogte van ongeveer 65cm.

Eindhoogte 65 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 19 juni 2013
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Nederland
Ziektes behandeling voor hartworm
Kattentest (goed met katten)
Niet geslaagd
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Jamie Pinkney

Lady

Lady

Ml4BVK77WP8?feature=share
NrF8p4bsgWg

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu