Lady

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
moniquez@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0047
50-0047
Overige
Ja

Dit enorme zachtaardige meisje is helaas ook achtergelaten op straat. Haar baasje wilde haar niet meer. Echt onbegrijpelijk want dit is echt een waanzinnig lief en aanhankelijk meisje. Lady werd gelukkig gevonden en mocht naar een lieve dame die haar liefdevol in een privé opvang opnam. Daar laat lieve Lady haar gouden karakter iedere dag weer zien. Lady is een zachtaardige lieverd. Een meisje die steeds weer iedereen weet te vertederen met haar innemende karakter. Ze is ook sociaal en kan met alle soortgenoten prima overweg. Ze speelt en ravot graag met de andere honden, dit doet ze altijd met respect. Lieve Lady is ook dol op de vrijwilligers en geniet intens van al hun aandacht en liefde. Ook is het een slimme dame want ze leert zaken snel. We gunnen dit meisje het allerbeste plekje.

Lady is een gesteriliseerde teef van circa 50 centimeter hoog en met een geschatte geboortedatum van 15 maart 2015.

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 15 maart 2015
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers
E-mail: moniquez@animalinneed.com

Lady

Lady

4dttmkKBxmY?feature=share
9n7H4lXMlqE?feature=share

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu