Labush

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
irma@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2265 (M3)
50-2265 (M3)
Onherleidbare mix
Ja

Wat een knap toetje toch weer! Labush is samen met zijn zusje Laila in de opvang van onze partner organisatie in Roemenië terecht gekomen als een hele kleine pup. Nu is het asiel nog een fijne omgeving voor hen maar zodra hij wat ouder wordt wordt het asielleven steeds zwaarder. De honden moeten een plekje zien te vinden in een hele grote roedel met vriendelijke honden maar er zitten ook minder vriendelijke honden tussen. En dan zal je maar 35 cm hoog zijn! U kunt het zelf wel bedenken.. dat is bijna niet te doen. Hij is (natuurlijk 😁) lief en hij speelt heerlijk met de andere pups in zijn kennel. Hoe fijn zou het zijn als dit leuke kereltje binnenkort bij u op de bank ligt!

Labush is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 5 december 2023 en we verwachten dat hij ongeveer 35 cm hoog wordt. (03/24)

Eindhoogte 35 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 5 december 2023
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Irma Neijman

Labush

Labush

ViKP-Dustz0
ta0SeySUC-E

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).