Kym

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
Monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0091
50-0091
Overige
Ja

Dit knappe meisje genaamd Kym is samen met haar broertjes en zusjes in een veld in Roemenië gevonden. Ze waren er slecht aan toe, gelukkig vond een lieve dame ze en bracht ze ze naar de opvang.
Kym verblijft op dit moment bij een opvanggezin in Nederland. Ze leeft daar samen met reutje, waar ze het goed mee kan vinden. Kym is een super lief meisje wat de kat uit de boom kijkt. In de avond zoekt ze genegenheid bij de foster en komt dan lekker bij haar liggen. Aan de zindelijkheid wordt gewerkt door het opvanggezin. In de nacht slaapt zij lekker door in de bench. Voor dit ontzettend lieve meisje zoeken we een rustig plekje waar zij zich verder mag ontwikkelen. Wij plaatsen Kym niet bij kinderen onder de 10 jaar.

Kym is een mix teefje met een geschatte geboortedatum van 25 augustus 2021 en de verwachte eindhoogte is ca 50cm.(01/22)

Eindhoogte 47 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 25 augustus 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Monique Zwijgers

Kym

Kym

0jA7xBC8nU8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu