Kwint

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-8108
20-8108
Herder (mix)
Ja

De baasjes van de lieve herdermix Kwint hebben onze hulp gevraagd bij het vinden van een liefdevol nieuw thuis voor hem. Ze schrijven zelf over hem: “In 2020 hebben wij de vreugde en het gezelschap van Kwint in ons leven mogen verwelkomen en hij heeft sindsdien een speciale plek in ons hart ingenomen. Kwint is een geweldig hondje dat ons vele gelukkige momenten heeft bezorgd. Hij is slim, sociaal en meteen met iedereen bevriend. Je kan merken dat hij dol is op de zon, voor Kwint is het nooit te warm. Hij is zelfstandig en kan goed alleen zijn maar is ook dol op mensen, wandelen en spelen! Andere honden ontmoeten kan hij spannend vinden en dan blaft hij even, maar door de zekerheid van zijn baasje is het heel snel ook weer goed. Hij is dan altijd lief en wil spelen en racen met de andere honden. Kwint kan soms een beetje lomp zijn, is dol op komkommer en ziet je direct als zijn beste vriend!”

Door gewijzigde prive-omstandigheden hebben de huidige baasjes niet langer de leefruimte en tijd voor Kwint. Ze kunnen helaas niet meer de zorg en aandacht aan Kwint geven die deze lieve knul verdient.
Sinds zijn adoptie in oktober 2020 woont Kwint bij zijn baasjes en oorspronkelijk komt hij uit Spanje. Nu hij 6 jaar wordt, wordt hij wat rustiger, maar hij zit nog vol energie en is super gezond melden zijn baasjes.
Wij zoeken een stabiel en liefdevol huisje voor Kwint. Hij is een slimme hond en wil ook graag even rennen. Daarom is een tuin wel echt een pre voor deze knul. Zijn baasjes zijn met hem naar de hondenschool geweest waardoor hij een goede basis heeft en hij wil graag zijn best voor je doen (zeker als je wat lekkers hebt). Hij logeert wel eens bij een ander hondje en dat gaat helemaal goed. Kwint kan alleen geplaatst worden, maar ook bij andere honden. Een baasje met ervaring met honden is wel een vereiste denken zijn huidige baasjes, want hij zou anders toch even kunnen uittesten wat hij wel of niet mag doen. Kwint kan prima alleen zijn als dat even nodig is, de buren hebben hem nog nooit gehoord. Ook is hij zindelijk.
Achter katten kan hij aanrennen, maar als de kat dan blijft staan heeft Kwint respect en is hij eigenlijk banger voor de kat dan de kat voor hem. De baasjes geven tot slot aan dat hij prima mee kan in de auto. Op langere ritten gaat hij heerlijk liggen slapen.
Kwint is een gecastreerde herdermix met een geschatte geboortedatum van 2 februari 2017 en een hoogte van 55 cm.

Eindhoogte 55 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 2 februari 2017
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Nederland
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Kwint

Kwint

ByArepVslgY
ohL6cynedXs
tA7G2h6oYjM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).