Kumo

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Nederland
info@docoldenzaal.nl
Niet
Registratie nummer: 30-0119
30-0119
Overige
Ja

Kumo is een attent en alert hondje die z’n basis commando’s goed kent en ook keurig uit voert. In het gezin (met jonge kinderen) waar hij vandaan komt, kreeg hij teveel prikkels dat zorgde ervoor dat zijn stress emmertje overvol werd.
Hij kan het met andere honden over het algemeen goed vinden al hoewel hij daar soms selectief in kan zijn. Ook zien we dat hij soms wat onzeker/afwachtend kan reageren naar mannen. Als hij je eenmaal in zijn hart gesloten heeft, is het een kanjer die zeer aanhankelijk is, graag speelt, donderjaagt en heerlijk mee gaat wandelen.
We zoeken een plekje zonder kleine kinderen. De nieuwe baas zal eerst rustig een band met hem op moeten bouwen, maar daar krijg je dan ook een geweldig trouw manneke voor terug.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 oktober 2020
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Curacao
Verblijft in: Nederland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: DOC Oldenzaal

Kumo

Kumo

AMgE_P_9cUs
A3UONxjoJpY
qWhotSMyKEM

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu