Koda

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Griekenland
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 40-0351 (L)
40-0351 (L)
Herder (mix)
Ja

Zwervend in een stadje liep Koda rond. Dit prachtige gesteriliseerd mix Herder teefje met een geschatte geboortedatum van 15 april 2021, was de schrik van het dorp. Er gingen spookverhalen rond dat ze gevaarlijk was. En wat blijkt… Het zijn inderdaad spookverhalen! Lieve Koda zocht alleen maar contact met de mensen. In de opvang bij onze partnerorganisatie in Griekenland ontwikkelt ze zich als een vriendelijke, speelse hond die lange wandelingen erg leuk vindt. Van katten is ze niet zo gecharmeerd. Koda is ongeveer 58 cm hoog.
We zijn voor haar op zoek naar een plek waar ze mag wennen en bijkomen en er lekker veel met haar gedaan wordt. Lekkere wandelingen, spelletjes, stukje fietsen etc.(11/22)

Eindhoogte 58 cm
Ras Herder (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 15 april 2021
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras Herders zijn over het algemeen geen beginnershonden. Om deze reden plaatsen we herdershonden alleen bij een consequente baas met ervaring.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Griekenland
Verblijft in: Griekenland
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Koda

Koda

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu