Kobey

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-2340 (M4)
50-2340 (M4)
Onherleidbare mix
Ja

Vanuit het team in Roemenië kregen we foto’s van dit bescheiden en nog wat verlegen reutje van 6 jaar, met het verzoek om een fijn plekje voor hem te vinden. Dat willen we maar al te graag proberen voor deze knapperd en we hebben hem Kobey genoemd.

Dit mannetje is samen met een ander hondje (Frenkie) afgegeven bij een van de opvang lokaties van onze partner in Roemenië. Toen de hondjes net binnen waren gebracht, waren ze bang en ontweken ze contact. Inmiddels zijn ze hun nieuwe en hopelijk tijdelijke plek wat meer gewend en laten ze zich door de verzorgers die ze kennen aanhalen. Op de opvanglokatie heeft Kobey weliswaar onderdak en verzorging, maar wat zou het ook voor dit kereltje fijn zijn als hij naar een eigen thuis mag verhuizen. We zoeken voor hem iemand die begrijpt dat Kobey in het begin waarschijnlijk verlegen en onder de indruk van de nieuwe omgeving zal zijn en dat er op een rustige manier aan de vertrouwensband moet worden gewerkt. Soms gaat dat verrassend snel, en soms heeft een hondje wat meer tijd nodig.

Wie wil Kobey in alle rust en geborgenheid leren wat het leven van een huishondje inhoudt, en hem laten ontdekken hoe fijn dat leven kan zijn? Met zijn soortgenootjes in de opvang gaat Kobey respectvol om, ook met jonge pups.

Kobey is een reutje met een geschatte geboortedatum van 4 juli 2018 en hij is circa 42 centimeter hoog. Kobey weegt ongeveer 10 kg. (07/24)

Eindhoogte 42 cm
Ras Onherleidbare mix
Urgentie Niet
Geboorte 4 juli 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Medisch Niet bekend.
Kattentest (omgang met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

Kobey

Kobey

uu9HqJdRGx4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  De vragen waar een sterretje (*) achter staan zijn verplicht.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).