Knut

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Portugal
priscilla@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 10-0584
10-0584
Overige
Ja

Dit heerlijke blonde mannetje heeft een zware start gehad maar heeft zich ongelofelijk knap teruggevochten. Zijn nest werd gedumpt en tegen de tijd dat ze gevonden werden was Knut het enige pupje dat nog in leven was. Gisela heeft toen direct besloten hem mee te nemen en met de fles groot te brengen.
Knut heeft dus vanaf dat hij een paar dagen oud was bij Gisela in huis gewoond en is het huiselijke leven al helemaal gewend, zo ook dutjes doen op de bank op schoot bij zijn baasje. Hij heeft zelfs de fles gehad van Gisela’s kleindochter en heeft al kennis gemaakt met katten.
Knut doet niets liever dan spelen en ravotten met zijn hondenvriendjes. De Jack Russels van Gisela waren absoluut favoriet maar nu dat hij groeit vindt hij grotere honden ook steeds interessanter worden.
Knut verblijft nu weer in de opvang met de andere honden, maar we zouden hem heel graag zo snel mogelijk in zijn eigen huisje zien met een eigen baasje. Dit lieve knulletje verdient het zo!

Knut is een mix reutje geboren op 12 december 2022. Hij zal ongeveer 50cm groot worden.(03/23)

Eindhoogte 50 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 12 december 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Portugal
Verblijft in: Portugal
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Geslaagd
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Priscilla Schmid
Adoptie medewerker

Knut

Knut

DUOn3IPebQk
QPR2W93zbh0
FNrRTSdZgvU

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu