Gereserveerd

Kira (geadopteerd)

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Spanje
oona@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 20-0645
20-0645
Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Nee

De blik van deze enorme lieverd snijdt door je heen. Kira, zo heet deze zachtaardige lobbes. Kira is op oudere leeftijd in het asiel beland…en van deze nieuwe wereld snapt ze niks meer.
Dit meisje op leeftijd, nu gevangen achter tralies is alles wat ze kende verloren. De vrijwilligers proberen als er even tijd is om haar een geruststellende knuffel te geven. Maar als ze haar weer moeten achterlaten raakt het ze hard. Kira achter te laten, weg te zien kwijnen is onverteerbaar. Dit meisje is een sociale rustige lieverd. In haar kennel gaat ze prima met alle honden om, groot en klein. Ze vraagt niet veel, een dekentje, het hoeft niet groot. Eten en drinken, het hoeft niet duur. Maar het meeste hunkert ze naar een baasje, liefde en van iemand zijn. Ze wil weer iemands trouwe vriendin zijn.
We hopen dat iemand dit meisje ziet en haar dat wil geven wat ze het hardst nodig heeft, een veilig warm en liefdevol thuis.

Kira is een Mastin mix teef met een geschatte geboortedatum van 10 september 2014 en ze is circa 70 centimeter hoog.

Binnenkort Te bezoeken bij een opvanggezin in Nederland
Eindhoogte 70 cm
Ras Mastin, Dog- en Bergachtigen (mix)
Urgentie Niet
Geboorte 10 september 2014
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Informatie over Ras De mastin vindt het heerlijk om buiten te zijn en rond te scharrelen in een tuin. Om deze reden plaatsen wij mastins bij voorkeur niet op een bovenverdieping of een appartement.
Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Spanje
Verblijft in: Spanje
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Oona Kooman

Kira (geadopteerd)

Kira (geadopteerd)

OkUCruBHEjA
1zlGxmS8Pe4

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu