King

Reu

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
monique@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-1906 (M)
50-1906 (M)
Overige
Ja

Mag ik u voorstellen aan King! King is slim! Tijdens een rit vanuit Boekarest zagen de vrijwilligers van onze partnerorganisatie King strompelen op een open veld! Een plek zonder huizen of mensen! Natuurlijk hebben ze hem meegenomen want een “gewond” dier kan zeker niet overleven op zo’n plek! Maar wat blijkt… King heeft helemaal geen last van zijn poot en heeft eigenlijk de boel voor de “gek” gehouden! Hoe slim is dat! Hij is enorm lief en de vrijwilligers vinden het heerlijk om hem even te kroelen. Natuurlijk gunnen we King een eigen plekje waar hij lekker vertroetelt kan worden nadat hij zijn “slimmigheidje” heeft laten zien, want hij is enorm zielig dan! Maar het belangrijkste is een plek waar hij mag zijn wie hij is, een enorme lieverd die hunkert naar lief gezelschap.

King is een mix reutje met een geschatte geboortedatum van 5 november 2018 en hij is ongeveer 45 cm hoog. (11-23)

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 5 november 2018
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerker: Monique Zwijgers

King

King

ybkDtvc1hR8

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).