Kiara

Teef

Hond verblijft in Nederland!

Roemenië
adoptie@animalinneed.com
Niet
Registratie nummer: 50-0582 (M)
50-0582 (M)
Overige
Ja

In arme landen zoals Roemenië komt het geregeld voor dat de mensen zich goed genoeg voelen om de zorg over een hondje te nemen. Je staat versteld hoe goed ze de hond verzorgen ten opzichte van zichzelf. Een oude Roemeense dame had niet het geld om haar teef te steriliseren en deze bleek vervolgens drachtig te zijn van 5 pups die gelukkig gezond en wel zijn geboren, waaronder Kiara. Zoals het nu lijkt krijgen ze half augustus de laatste vaccinatie en het zou erg fijn zijn als deze pups daarna niet verplaatst hoeven te worden naar het asiel maar naar een lieve baas die de zorg van deze oude dame kan overnemen. Ze laat overigens nu toch haar eigen teef steriliseren om deze grote verrassing nogmaals bespaard te blijven.

Kiara is een teef met een geschatte geboortedatum van 27 april 2022 en zal ongeveer 45 cm hoog worden.

Eindhoogte 45 cm
Ras Overige
Urgentie Niet
Geboorte 27 april 2022
Ter adoptie Ja

Meer informatie

Ter adoptie Ja
Hond verblijft in
Herkomst: Roemenië
Verblijft in: Roemenië
Ziektes Niet bekend
Kattentest (goed met katten)
Niet gedaan
Adoptie medewerker
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze adoptie medewerkster: Nog niet gekoppeld

Kiara

Kiara

KznG-v0EY6c

  Intakeformulier Adoptie

  Wij doen er alles aan om een goede match tussen een nieuwe eigenaar en een dier te maken. Dier en baas moeten goed bij elkaar passen, anders maken ze elkaar ongelukkig. Middels onderstaande vragen kunnen wij alvast kijken of de hond welke u graag zou willen adopteren bij u past.

  Uw persoonlijke gegevens:

  Uw gezinssamenstelling:

  Uw werksituatie:

  Uw thuissituatie:

  Andere adoptiedieren

  Animal in need webshop

  In onze webshop treft u allerlei leuke artikelen aan waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor de honden in La Línea.

  Adopteren via Animal in Need

  Wij vinden het heel belangrijk dat een dier geplaatst wordt bij een nieuwe eigenaar die weet waar hij/zij aan begint. Daarom proberen wij zoveel mogelijk informatie te verzamelen.

  DONATEUR WORDEN

  Help jij mee met een gift voor al die honden die alleen zitten te wachten in het asiel?

  Uiteraard is een éénmalige bijdrage ook van harte welkom op het rekeningnummer NL14 RABO 0102 6440 39 ten name van de Stichting SCFN/ Animalinneed te Poeldijk (BiC RABONL2U).

  Menu